fbpx

365 PUBLISHING
Tel. +46 (0)21 4506440
Epost: redaktionen@hitodit.se
Trefasgatan 3, 721 30 Västerås, Sweden
www.365publishing.se

Sommar i Gävle 2023

Sommar i Gävle 2023
2023-06-28 Tobbe365

Upplev Gävle i sommar – här finns massor av roliga aktiviteter för hela familjen.

Limön lockar till sommarutflykter

VÅGSKVALP OCH SAND MELLAN TÅRNA. Längs Gävles kust finns massvis av smultronställen att stanna till vid, både från hav och land. Limön är en av dem – en idyllisk sommarö i Gävle skärgård som var ett utflyktsmål redan på 1800-talet. Ta Limöbåten hit för att bada på någon av badplatserna, fiska, grilla eller vandra på naturstigen. Du kan även hyra kanot och besöka sommarcaféet på ön.

Limöbåten seglar fram på havet
Limöhamn

Konsertsommar på Furuvik 

SOMMARPARK MED EXTRA ALLT. Välkommen till en magisk musiksom- mar med mängder av minnesvärda konserter. Furuvik Live bjuder på spännande artister sommaren lång, eller
vad sägs om ett axplock: Sven-Ingvars 21 juli, First Aid Kit 2 augusti och Molly Hammar 19 augusti. Förutom konserter lockar Furuviksparken också med massor av djurparks och tivoliupplevelser för både stora och små. 

First Aid Kit
Molly Hammar

Avkoppling och aktiviteter vid Axmar bruk

HÄRLIGA NATUR- OCH KULTURUPPLEVELSER. Pittoreska vyer, rik historia, musik, många sevärdheter och god mat i unik skärgårdsmiljö. Vid Axmar bruk finns mycket att upptäcka och göra. Cykla, vandra längs havet eller gå på guidade turer om järnbrukshistoria. Hyr en kajak eller gå på konsert. Sommaren vid Axmar bruk är fullspäckad – missa den inte!

Axmar Brygga
Paddling

Publikfavoriten Gefle Metal Festival

TUNG FESTIVAL. Som namnet antyder är det fokus på metal och i första hand hårdare sådan på Gefle Metal Festival den 13-15 juli. För alla som gillar hårdrock av det tyngre slaget blir det thrash, black, death och massor av folk vid Gasklockorna i Gävle.

Gefle Metal Festival vid Gasklockorna

Rullsands Havsbad & Camping

Avkoppling och aktiviteter . Här kan du njuta av sol, bad, natur, boende och god mat. Ligger vackert beläget vid Dalälvens utlopp nära Skutskär. Området är mycket populärt som bad- och campingområde

Rullsands havsbad