fbpx

365 PUBLISHING
Tel. +46 (0)21 4506440
Epost: redaktionen@hitodit.se
Trefasgatan 3, 721 30 Västerås, Sweden
www.365publishing.se

Skapa drömboende med sjöutsikt i Ludvika

Skapa drömboende med sjöutsikt i Ludvika
2023-08-14 Tobbe365
Denna sida är en annons

I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Väsman har Brittsand Fastigheter AB bildat flertalet tomter med varierande storlekar där du har möjlighet att bygga ditt drömboende! Flera tomter är redan sålda och husbyggnationer är igång. 

Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids och permanentbostadsområde med hög standard. 

I det direkta närområdet kommer det bland annat att finns en lättillgänglig badplats och de boende kommer att ha möjlighet till egen båtplats i den planerade småbåtshamnen. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter. Från Brittsand ner till Gonäs är det knappa två kilometer. 

I Gonäs finns närmsta förskola. Gonäs förskola är belägen mitt i Gonäs by i trevlig och lantlig miljö, cirka sju kilometer från centrala Ludvika. Det är en förskola som arbetar sedan ett par år med hållbar utveckling och stiftelsen Håll Sverige Rent. Förskolan har i det arbetet fått utmärkelsen Grön Flagg. 

I övrigt är det inte bilfärden långt till bland annat Blötbergets skola med årskull F-6, Lorensbergaskolan samt Östansbo förskola. 

Det är också nära till Lyviksbergets handelsområde som fortsätter växa med en mängd butiker.

Området Brittsand

Planområdet ligger på västra sidan av sjön Väsman, ca 8-9 km från Ludvika centrum. Området är känt under namnet Brittsand som under många år var fritidsby för anställda på ASEA, numera Hitachi ABB. 

Kommersiell service finns vid Lyviksbergets köpcentrum 5,5 km från området. 

Förskola finns i Gonäs, 2 km och grundskola i Blötberget 5 km. 

Läs mer: Länk