fbpx

365 PUBLISHING
Tel. +46 (0)21 4506440
Epost: redaktionen@hitodit.se
Trefasgatan 3, 721 30 Västerås, Sweden
www.365publishing.se

Drömmen om Ludvika

Drömmen om Ludvika
2023-08-14 Tobbe365
Denna sida är en annons

Drömmer du också om livskvalitet? Om en lagom stor stad där du har nära till det du behöver? Kanske lite lugn och ro samtidigt som du har ett utvecklande arbete hos en världsledande arbetsgivare? Då drömmer du kanske om Ludvika!

Ludvika är Dalarnas tredje största kommun med ungefär 27 000 invånare. Här finns ett brett utbud av service, skola, kultur- och fritidsverksamhet, naturupplevelser och boenden. Med arbetsgivare som bland annat Tillmans, Spendrups, Hitachi Energy, STRI och Säfsen Resort är Ludvika världsledande inom forskning och utveckling. 

Vi, LudvikaHem, är det kommunala bostadsbolaget och vi erbjuder över 3000 lägenheter i olika hyresnivåer, stilar och storlekar. Vill du bo centralt eller på landet, i parhus, seniorboende, i sekelskiftesdröm eller nyproduktion? Vi har något för alla och vi hjälper dig gärna att uppfylla din dröm!

Våra bostadsområden

Vi har bostadsområden fördelade i hela kommunen – du kan bland annat bo centralt i Ludvika med närhet till både service och sjön Väsman, i mindre byar med gångavstånd till skog och natur eller i Fredriksberg (Säfsen) som är en mycket attraktiv skidort för både längd- och utförsåkning och erbjuder ett aktivt friluftsliv året runt. 

Nyrenoverat
Säfsen har ett brett utbud av aktiviteter sommar som vinter
Ludvika- en plats för dig i framtiden.

Läs om våra bostadsområden och lägenheter på vår hemsida ludvikahem.se

Om du bor i en annan kommun och har arbete i Ludvika kan vi erbjuda dig näringslivsförtur, vilket innebär att vi hjälper dig att hitta en bostad. Läs mer om näringslivsförtur på vår hemsida www.ludvikahem.se/hyresgast/naringslivsfortur

Välkommen hem till Ludvika!

Hammarbacken med lägenheter i bruksmiljö
Ludvika centrum
Laggarudden, sjö- och naturnära bostadsområde, strax utanför Ludvika