fbpx

365 PUBLISHING
Tel. +46 (0)21 4506440
Epost: redaktionen@hitodit.se
Trefasgatan 3, 721 30 Västerås, Sweden
www.365publishing.se

Bo bra när du upplever Vemdalen eller Åre

Bo bra när du upplever Vemdalen eller Åre
2020-09-18 Anders Gidlund
Text: Hit&Dit Foto: Ago i Åre

Åre och Vemdalen – två destinationer som verkligen andas skidåkning, fjäll och vintersport. En stor del av din vistelse är boendet. AGO i Åre och Vemdalen är proffs på vintersemester och vet att rätt boende kan bli pricken över i:et för din vistelse i fjällen.

Tonåringar åker slalom
Skidåkning på tur
Fjällstuga

I Vemdalen och Åre finns många olika sorts aktiviteter. Du hittar något oavsett om du är ute efter action eller mer lugn och ro. Skidåkning, isfiske och snöskovandring är något hela familjen kan vara med på och uppskatta.

I Åre finns dessutom nervkittlande zipline, hundspann och turridning genom vinterlandskapet och mycket mer. I Åre finns det också en storstadspuls under vintern, med trendig shopping, förstklassiga restauranger och fartfyllt uteliv.

Vemdalen bjuder förstås på härlig skidåkning, men här kan du också uppleva annat. Varför inte testa att klättra på fruset vattenfall, köra gocart eller se och uppleva fjällvärldens vidder med en skotertur för hela familjen.

 Det personliga bemötandet är något som både vi och våra gäster värderar. Vi tror att det kommer att göra dig mer trygg när du åker iväg på semester och kan slappna av det där lilla extra.

En fint upplagd laxrätt
Vuxen kvinna med två mindre barn som lär sig åka slalom.

Hitta boendet som passar ditt sällskap

Letar du efter något för kompisgänget, något familjevänligt eller vill du ha lugn och ro? Vill du bo naturnära eller nära pulsen? AGO i Åre och Vemdalen har hus och lägenheter för alla smakriktningar, och de kan vintersemester.

– Vi har hyrt ut boende i Åre i många år och nu finns vi äntligen i Vemdalen också, berättar en stolt Helena Stucki på Ago.

– Vi är ett litet företag och kan ha en personlig kontakt med många av våra gäster. Det personliga bemötandet är något som både vi och våra gäster värderar. Vi tror att det kommer att göra dig mer trygg när du åker iväg på semester och kan slappna av det där lilla extra.

Ett ljust vardagsrum med kö i bakgrunden.
Ett vardagsrum i en bostad Ago I Åre hyr ut. Utsikt över skidbacken.

Helena berättar vidare engagerat om verksamheten och hur de vill få gästerna att känna sig välkomna. Deras ofta återkommande gäster vittnar om att engagemanget för gästerna har lönat sig. Något som också gjort det möjligt att erbjuda fler boenden, nu i både Vemdalen och Åre.

Vad ska man välja då, Åre eller Vemdalen?

– Båda orterna har mycket att erbjuda oavsett vilken vintersemester man är ute efter. Jag tycker man kan höra av sig till oss om man är osäker vilken ort som passar, vi hjälper gärna till, avslutar Helena glatt.

Kontakta Ago i Åre och Vemdalen för att få mer information
Bokning Vemdalen:
agoivemdalen.se
info@agoivemdalen.se
0684-31300
Bokning Åre:
mittiare.se
info@agoiare.se
0647-51500