fbpx

365 PUBLISHING
Tel. +46 (0)21 4506440
Epost: redaktionen@hitodit.se
Trefasgatan 3, 721 30 Västerås, Sweden
www.365publishing.se

Massor av action i Västerås

Massor av action i Västerås
2017-06-27 Martina Sandberg

Fart, spänning och coola utmaningar. Ta tåget till Västerås om du gillar äventyr. Bara ett stenkast från stationen finns massor av häftiga aktiviteter för den som vill och vågar anta en actionladdad utmaning. Västeråsaren Emelie Lindh bangar inte för en utmaning.

Västeråsaren Emelie Lindh bangar inte för en utmaning.

– Jag älskar att utmana mig själv! Allt som har med äventyr att göra ger mig en kick, och att utforska nya saker är jättespännande.

Mälaren är en böljade stor arena som erbjuder flera olika actionfyllda aktiviteter. Tillsammans med Jocke Rosén provade Emelie wakeboard i Västerås Cable Park.

– Det tog några försök innan jag kom upp, sedan var det jättekul. Det är något jag gärna skulle göra fler gånger, säger hon.

I samma veva provade Emelie och Jocke också adrenalinkicken flyboard.

– Det var så häftigt! Jag lyckades komma fyra-fem meter upp i luften, men det var väldigt svårt att hålla balansen, säger Emelie.

Wakeboard, Västerås Cable Park.
Flyboard, Västerås Cable Park.
Lasergame, Prison Island, Västerås

För den som är sugen på action, men inte på att bli blöt, finns också många möjligheter. Emelie tipsar om klättring, fallskärm och gokart, eller att prova fängelseäventyret Prison Island.

– Jag var där med några kompisar och testade deras nya Lasergame. Det var riktigt spännande att krypa omkring och smyga på varandra. Man blev verkligen inne i det.

Kokpunkten, Västerås

Nu ser Emelie fram emot att testa fler adrenalinfyllda aktiviteter i Västerås. Snart ska hon och Jocke prova både ribbåt och vattenskoter på Mälaren. Paintball står också på programmet. Och så lär det bli ytterligare något besök på både Kokpunkten och Prison Island. För den som gillar action är Västerås verkligen rätt destination!